Γενική Συνέλευση του Συλλόγου των απανταχού Καστανιωτών

24 Φεβρουαρίου 2008 

Στις 24 του Φλεβάρη, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου των απανταχού Καστανιωτών, στο Ξενοδοχείο STANLEY - Πλατεία Καραϊσκάκη στην Αθήνα.(περιοχή Μεταξουργείο). Οι Καστανιώτες για πρώτη φορά προσήλθαν μαζικά, (160 περίπου άτομα) και τίμησαν με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους την εκδήλωση. Ιδιαίτερη τιμή για τον Σύλλογο και το χωριό αποτέλεσε η παρουσία στην Συνέλευσή, του Βουλευτή του Νομού Ευρυτανίας κ. Καρανίκα Ηλία ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους.

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και ακολούθησε η βράβευση των νέων φοιτητών, των αθλητών αλλά και Καστανιώτη που διακρίθηκε για την προσφορά του στο Σύλλογο και το χωριό. Οι υπόλοιπες διαδικασίες της Συνέλευσης εξελίχθηκαν σύμφωνα με το πρόγραμμα και τέλειωσαν με ανταλλαγή απόψεων μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα. Από όλους ακούστηκαν στο τέλος σχόλια ικανοποίησης και δόθηκαν ευχές για ένα δημιουργικό χρόνο για τον Σύλλογο και την Καστανιά.

 

Η περιγραφή των εργασιών της Συνέλευσης θα γίνει με κάθε λεπτομέρεια, στο επόμενο φύλλο του Καστανιώτη ο οποίος θα κυκλοφορήσει τις ημέρες των εορτών του Πάσχα.

 

Σχετικοί σύνδεσμοι: 

Φωτογραφίες 

 

 

Δημοσίευση: Αριστείδης Ντέκας, 3 Μαρτίου 2008